MYASTREET – THE WAY OF FASHION

 

Missie

Ons belangrijkste doel is om het imago van het merk uit te breiden naar de internationale markt voor damesmode zonder onze historische waarden te verloochenen. Myastreet is glamoureus op een jonge en elegante manier.
Onze kledingstukken zijn gemaakt met veel zorg voor stoffen en details, volgens de meest innovatieve trends. Ze worden ontworpen in Italië door hooggekwalificeerd personeel.

Historie

MYOMYA is een groothandel in dameskleding opgericht in 1999, gevestigd in Brescia, Italië. Dankzij onze 20-jarige ervaring zijn we in staat de seizoentrends te herkennen. Dankzij onze stilistische modekennis maken we confectiekleding die voldoet aan de eisen van de markt en altijd voldoet aan de kwaliteit van Italiaanse stoffen en vakmanschap.
We hebben in totaal vier hoofdkantoren. Het belangrijkste is Brescia, waar de wortels van ons bedrijf liggen. Daarnaast hebben we een showroom geopend in de modehoofdstad: Milaan. De showroom in Bologna betekent een belangrijke doorbraak voor het imago van het merk. Tot slot hebben we onlangs een vestiging geopend in Toscane.

Partner Mode BV

Partner Mode BV is de officiële distributeur van Myastreet in Nederland.